Online Training.

In onze online training leer ik je hoe je model wordt, hoe je moet poseren en voor de camera staat, hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, hoe je social media inzet om model te worden en hoe je betaalde opdrachten krijgt.

Dit alles en nog veel meer leer je in je eigen tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

Laat jouw droom werkelijkheid worden en volg onze online training! 

 

7

Herken je dit?

Je wilt model worden maar..

Je weet niet hoe en waar je moet beginnen.

Je behaalt momenteel nog niet de resultaten waar je naar verlangt.

Je voelt je onzeker en gaat hierdoor twijfelen aan jezelf, je uiterlijk en aan je geschiktheid.

Je hebt weinig tijd om je volledig te verdiepen in de modellenwereld waardoor je geen stap verder komt.

Je voelt je overweldigd door alle modellenbureaus en je weet niet welke richting het beste is voor jou.

Je bent bang om afgewezen te worden en daarom probeer je het niet.

Model Coach Margreet Kooistra.

“Ik geloof dat bijna iedereen model kan worden, het gaat allemaal om het vinden van de juiste markt voor jou.”

Naast dat ik 10 jaar lang modellenwerk heb gedaan, modeshows heb gelopen, fotoshoots heb gedaan en met diverse tv programma’s heb mogen samenwerken heb ik ook vele dans en catwalk workshops gevolgd.
Tevens ben ik oprichtster van Margreet Models en door mijn jarenlange ervaring heb ik veel kennis opgebouwd over zelfvertrouwen en de modellenwereld. 

Modellen die door mij gecoacht zijn werken voor modellenbureaus in Nederland, Duitsland, Parijs, Milaan, Londen, New York en Azië. Zij werken voor merken zoals Louis Vuitton, Chanel, Prada, Gucci, Dior, Versace, Yves Saint Laurent, Zara, Benetton, Zalando, Terstal en We Fashion.
Ook heb ik meegewerkt als model coach en jurylid bij Miss Nederland en aan het RTL 5 tv programma ‘I Can Make You A SuperModel’.

Veel jongens en meiden willen model worden maar weten niet hoe en waar ze moeten beginnen, beschikken niet over zelfvertrouwen en weten niet met wie ze in zee moeten gaan. Daarom help ik als Model Coach jongens en meiden om meer zelfvertrouwen te krijgen en op een veilige en plezierige manier model te worden. 

Hoe ziet de Online Training eruit?

In de praktische video’s begeleid ik je zodat je de tips en opdrachten direct kunt toepassen. 

De online training is geschikt voor iedereen die model wil worden vanaf 13 jaar. Geen lengte eisen of maten vereist.

Hieronder zie je hoe de online training er visueel uit ziet en wat er in iedere module wordt behandeld.

1. De Start

Deze module draait om jou. Hoe en waar je start als model, verschillende soorten modellenwerk en de eisen hiervoor. Welke richting is het beste voor jou?

2. Zelfvertrouwen

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen en hoe ga je om met afwijzing? In deze module krijg je ontzettend veel tips over zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, discipline en de eerste indruk.

3. Catwalk-Trainingen

Hoe presenteer je jezelf met veel zelfvertrouwen als je ergens binnenloopt, een goede houding, het lopen, poseren en gezichtsuitdrukkingen. Creëer een sterk en zelfverzekerd loopje. 

4. Foto’s

Portfolio opbouw, hoe moet je poseren en zelf polaroids maken. Margreet leert je alles over foto’s en welke foto’s jij nodig hebt om een goede start van je modellen carrière te realiseren.

5. Aanmelden als model

Welke modellenbureaus zijn betrouwbaar, jezelf aanmelden bij een modellenbureau, voorbeeldteksten, kosten om model te worden en hoe bereid je je voor op een kennismaking of casting?

6. Social Media

Instagram inzetten om model te worden, hoe wordt je ontdekt via Instagram, hoe krijg je opdrachten via instagram, gevaren modellenwerk via social media en volgers krijgen. 

7. Overzicht modellenbureaus

Ik laat je overzichten zien van modellenbureaus waar wij goede ervaringen mee hebben. En ik laat je zien waar je de juiste modellenbureaus vindt en waar je precies op moet letten bij het maken van een keuze.

8. Contracten en vergoedingen

In deze module leer je alles over onderhandelen, voorwaarden en contracten. Welke prijs vraag je? En een handig overzicht met een prijstabel met voorbeelden en buyouts.

Na het volgen van onze online training kun je:

Z

Modellenwerk gaan doen.

Z

Meer zelfvertrouwen opbouwen.

Z

Beter omgaan met afwijzingen.

Z

Poseren en voor de camera staan.

Z

Je portfolio opbouwen.

Z

Vol zelfvertrouwen lopen op de catwalk en een betere houding aannemen.

Z

Weten welke modellenbureaus betrouwbaar zijn.

Z

Je jezelf presenteren bij modellenbureaus en klanten.

Z

Social media inzetten om model te worden.

Z

Geld verdienen met modellenwerk.

Normaal € 99,95 nu slechts…


77,-

Laat jouw droom eindelijk werkelijkheid worden!

Geen lengte eisen of maten, het gaat allemaal over het vinden van de juiste markt voor jou.

Klik hieronder om gelijk aan de slag te gaan!

Ik heb zeker veel aan je tips gehad! Vooral het deel over social media, daar ben ik meer op gaan inzetten. Ik merkte dat dit naar agentschappen en klanten toe goed werkt. Dus dat was echt heel fijn!

Door mijn verhaal te vertellen op social media en op castings heb ik een leuke klus voor Marktplaats gedaan. Ook heb ik een hele leuke klus voor Kruidvat gedaan en voor Radio 538, als het goed is komt dat in april op tv!

Esther van der Werf

Het was fijn om met Margreet en haar team samen te werken. Ze luisteren goed naar je en helpen je met het leren van bepaalde dingen die belangrijk zijn in de modellenwereld. Ze komen vertrouwd en behulpzaam over.

De samenwerking heeft me opgeleverd dat ik twee keer model ben geweest voor Wella voor een commerciële fotoshoot. Daarnaast heb ik meerdere tv opnames gehad voor twee Videoland series!

Ik heb ook heel veel geleerd van de fotoshoot en catwalk-training dag, ik zou een samenwerking met Margreet zeker aanraden bij jongens en meiden die verder willen komen in de modellenwereld.

Roos Bosch

SOCIAL MEDIA