Over Margreet

Hoi, ik ben Margreet Kooistra en in 2009 startte mijn ondernemersavontuur, een modellen evenementenbureau.

Binnen 5 jaar stonden mijn modellen op de internationale catwalks in Parijs, Milaan, Londen en New York voor de grootste merken ter wereld zoals Chanel, Prada, Louis Vuitton, Dior, Versace en Moschino.
Ook staan ze regelmatig in de bekende fashion tijdschriften zoals de Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, Grazia en Glamour. 

Intussen werd ik gevraagd als model coach voor het RTL 5 programma ‘I Can Make You A SuperModel’ waarin ik onervaren modellen begeleidde naar de internationale catwalks en opdrachten. Ook werd ik gevraagd als model coach en jurylid voor Miss Nederland.

Wat ik het leukste hieraan vind is om te zien wat voor transformatie de modellen doormaken, van bijvoorbeeld een verlegen meisje of jongen tot aan een jonge vrouw of man die vol zelfvertrouwen het leven tegemoet gaat! 

7

Mijn verhaal

Margreet is al jaren actief in de modellen- en danswereld.
Op 4 jarige leeftijd begon ze als turnster en met succes, op 8 jarige leeftijd werd ze Fries Kampioen turnen.
Later kwam de overstap naar de modellen- en danswereld.
Ze volgde vele dans en catwalk workshops en heeft zich later gespecialiseerd als catwalk-coach.

Zelf heeft Margreet ook 10 jaar lang modellenwerk gedaan.
Van fotoshoots tot modeshows en televisiewerk.
Ondanks dat ze in het begin vaak werd afgewezen door modellenbureaus vanwege haar lengte wist ze het toch voor elkaar te krijgen om een succesvol model te worden.

Graag deelt Margreet haar kennis en expertise met jou. Op een enthousiaste en professionele manier weet ze cursisten te motiveren en te inspireren om verder te komen in de modellenwereld.

Modellen die gescout en getraind zijn door Margreet

WAT ANDERE MODELLEN ZEGGEN

“Toen ik werd gescout door Margreet was ik helemaal niet bekend met het modellenwereldje.

In drie jaar tijd heb ik veel van de wereld gezien en daarbij was het fijn om terug te komen bij Margreet, een nuchtere basis zonder teveel poespas.

Ook toen ik weer een studie wilde oppakken heeft Margreet me daarin gesteund en heeft ze voor mij een passend modellenbureau gevonden.”

Esther Hofman – Model 

“Ik ben blij dat ik bij Margreet Models begonnen ben!
Door Margreet haar persoonlijke begeleiding ben ik met de juiste mensen in contact gekomen en met modellenbureaus wereldwijd. Hier heb ik hele mooie ervaringen mogen opdoen.

Het fijne aan onze samenwerking was dat het altijd heel persoonlijk en vertrouwelijk is verlopen.”

Ilse heeft veel van de wereld gezien door modellenwerk waaronder Japan, China, Zuid-Korea, Griekenland, Parijs, Londen en Milaan. En ze heeft voor diverse mooie opdrachtgevers gewerkt, onder andere voor: Balmain, Parijs Fashion week en diverse magazines wereldwijd.

Ilse Roffel – Model

SOCIAL MEDIA